Ronaldo over stapavond met pruik en snor: 'Iedereen keek: who the f*ck is that?'

Ronaldo over stapavond met pruik en snor: 'Iedereen keek: who the f*ck is that?'

Gepubliceerd: dinsdag 24 september 2019 om 07:52di 24-09-2019 om 07:52

Cristiano Ronaldo vierde ooit Oud en Nieuw met een pruik en een nepsnor op, onthulde hij in zijn ITV-interview met Piers Morgan dat maandagavond werd uitgezonden door NPO3. Op de laatste dag van 2009 wilde hij met zijn jeugdvriend Ricardo de stad in, zonder herkend te worden.

De twee besloten om zich te vermommen. "Ik kocht een pruik van echt haar, beter nog dan mijn eigen haar", lacht hij in gesprek met Morgan. "We gingen naar een hotel in het centrum of Madrid, waar een bar op de hoogste verdieping was. Ik zag iedereen kijken in de lift: who the f*ck is that guy? We leken net rocksterren."

Uiteindelijk werd Ronaldo door één feestganger herkend. "Ik had met Ricky afgesproken om alleen Engels te praten. Alleen toen ik naar de bar ging, sprak ik Portugees. Wat wil je drinken, vroeg ik. De man achter me zei: Cristiano, I know it's you. "Daarna vertelde hij aan iedereen dat ik Cristiano was. En ik zag iedereen kijken, ook omdat ik zo lang ben. We zijn uiteindelijk twee uur gebleven, daarna ben ik weer naar huis gegaan."

Ronaldo behoorde maandagavond tot de genomineerden voor de FIFA-Award voor beste speler, maar moest de prijs uiteindelijk aan Lionel Messi laten. De Portugees was overigens niet aanwezig tijdens het FIFA-gala in Milaan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws