Solskjaer maakt selectie United voor duel tegen AZ bekend: Pogba ontbreekt

Solskjaer maakt selectie United voor duel tegen AZ bekend: Pogba ontbreekt

02-10-2019 13:01 Laatste update: 13:35
56

Manchester United heeft de selectie voor het Europa League-duel met AZ bekend gemaakt. Grote afwezige is Fransman Paul Pogba, die nog teveel last heeft van pijntjes om in actie te komen donderdagavond.

Dat meldt coach Ole Gunnar Solskjaer in aanloop naar het treffen op de clubwebsite van Manchter United. Aan de hand van een oordeel van een specialist heeft de coach besloten om Pogba niet mee te nemen naar Nederland. De middenvelder heeft rust nodig om volledig te herstellen van een voetblessure die hij opliep tijdens het duel met Southampton in augustus.

Solskjaer neemt maar lieft tien jeugdspelers mee uit de acadamy van de club. Ook Tahith Chong is van de partij tijdens de wedstrijd in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. Hij liet tijdens de wedstrijd van de onder 21 van United tegen Lincoln zien in een uitstekende vorm te zijn.

De voltallige Manchester United-selectie: David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant; Diogo Dalot, Victor Lindelof, Harry Maguire, Axel Tuanzebe, Marcos Rojo, Brandon Williams; Scott McTominay, Nemanja Matic, Fred, James Garner, Andreas Pereira, Juan Mata, Jesse Lingard, Angel Gomes, Daniel James; Tahith Chong, Marcus Rashford, Mason Greenwood.