Juventus-aanvaller bloeit op onder nieuwe coach: 'Sarri biedt ruimte dat te doen'

Juventus-aanvaller bloeit op onder nieuwe coach: 'Sarri biedt ruimte dat te doen'

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 23:01di 08-10-2019 om 23:01

Laatste update: woensdag 9 oktober 2019 om 00:23wo 09-10-2019 om 00:23

Paulo Dybala leek tijdens de vorige transferperiode op weg naar de uitgang bij Juventus, maar heeft zich dit seizoen teruggevochten in het elftal van coach Maurizio Sarri. Tegen Internazionale opende de Argentijn afgelopen weekend al na vier minuten de score.

"We spelen nu meer op de aanval", vertelt Dybala in gesprek met Tuttosport. "Sarri biedt ons ruimte om dat te doen en dat maakt het makkelijker voor de aanvallers. Het is aan de spelers om te laten zien dat we op deze manier succesvol kunnen zijn."

De Argentijn had het de afgelopen transferperiode moeilijk. Hij werd meerdere malen in verband gebracht met een aantal clubs uit de Premier League, waaronder Tottenham Hotspur en Manchester United. "Dat was niet makkelijk voor me", verklaart hij. "Voor de transfermarkt opende had ik al aangegeven bij Juventus te willen blijven, maar er waren desondanks toch veel geruchten over een vertrek."

Ook coach Sarri liet tijdens de transferperiode weten dat een vertrek van Dybala tot de opties behoorde, omdat Juventus moeite had om een selectie voor de Champions League samen te stellen. Uiteindelijk werden Mario Mandzukic en Emre Can niet ingeschreven door De Oude Dame, waardoor ze niet uit mogen komen in het miljoenenbal. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws