Wijnaldum: 'Ik wil niet meer terug naar Noordwijk, achteraf ben ik er blij mee'

Wijnaldum: 'Ik wil niet meer terug naar Noordwijk, achteraf ben ik er blij mee'

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 11:35do 10-10-2019 om 11:35

Laatste update: donderdag 10 oktober 2019 om 11:54do 10-10-2019 om 11:54

De spelers van Liverpool hebben na de spectaculaire Champions League-kraker tegen Red Bull Salzburg (4-3) een uitbrander gekregen van manager Jürgen Klopp. Dat erkent Georginio Wijnaldum.

Liverpool gaf vorige week een 3-0 voorsprong uit handen, maar sleepte uiteindelijk de drie punten uit het vuur. Klopp was op z'n zachtst gezegd niet blij met de teamprestatie. "Dat heeft hij ons wel laten weten, ja. Nee, als je een donderspeech verwacht, blijft hij soms heel rustig", vertelt hij aan De Telegraaf. "Ik heb al zoveel verschillende soorten speeches voorbij zien komen en vaak hele onverwachte en daarom vaak hele goede speeches. Klopp weet me nog steeds te verrassen en daarom ben ik nog lang niet op hem uitgekeken als coach."

Maandag voegde Wijnaldum zich op de KNVB Campus bij het Nederlands elftal. De 28-jarige middenvelder voelt zich op zijn plek in Zeist. "Ik wil niet meer terug naar Noordwijk", zegt Wijnaldum over de vorige uitvalsbasis van Oranje. "De hele setting staat in het teken van presteren met Oranje en het EK halen. Hier doen we dingen met elkaar en praten veel met elkaar. Ons doel is het EK. Daarmee word je continu geconfronteerd hier in Zeist. Vandaar ben ik achteraf blij met onze verhuizing van Noordwijk naar de KNVB."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws