Algemeen Dagblad: Amrabat (23) staat voor fraaie transfer binnen Italië

Algemeen Dagblad: Amrabat (23) staat voor fraaie transfer binnen Italië

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 19:52do 17-10-2019 om 19:52

Sofyan Amrabat mislukte bij Feyenoord en Club Brugge, maar maakt mogelijk wel een fraaie transfer binnen Italië. De 23-jarige Marokkaan staat in de belangstelling van Fiorentina. Amrabat wordt door Club Brugge verhuurd aan Hellas Verona, waar hij zijn stempel weet te drukken.

Mogelijk blijft het avontuur van Amrabat bij Hellas Verona beperkt tot één seizoen. Fiorentina heeft concrete interesse, meldt het Algemeen Dagblad, maar ook andere Serie A-clubs zijn van Amrabat gecharmeerd. Fiorentina zou echter snel willen handelen en Amrabat in de komende transferperiode al willen halen.

Daarvoor zullen er afspraken moeten worden gemaakt met Club Brugge en Hellas Verona. Laatstgenoemde club heeft met Club Brugge een huurovereenkomst gesloten voor één seizoen. Amrabat heeft in België nog een contract tot 2020. Club Brugge betaalde vier miljoen euro voor hem. Dat is net zoveel als het bedrag dat Feyenoord overmaakte naar FC Utrecht.

Bij Hellas Verona wordt Amrabat als een van de eersten op het wedstrijdformulier gezet. Dat was bij Club Brugge en Feyenoord wel anders. In Rotterdam-Zuid moest de middenvelder het doen met invalbeurten. Uiteindelijk werd hij door Giovanni van Bronckhorst zelfs op de tribune gezet. In België werd er ook weinig gebruik van Amrabat gemaakt, al begon hij daar wel goed.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws