Ten Hag 'flirt' met Bayern München: Hij moet niet nog een jaar wachten

Ten Hag 'flirt' met Bayern München: "Hij moet niet nog een jaar wachten"

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 18:49wo 23-10-2019 om 18:49

Als Ajax blijft imponeren in de Champions League, moet trainer Erik ten Hag na dit seizoen zijn kans pakken. Dat stelt René van der Gijp in het licht van de uitspraken van Ten Hag over Bayern München.

De Ajax-coach wilde een toekomstige terugkeer naar Bayern München, waar hij tussen 2013 en 2015 werkzaam was, niet uitsluiten. "Is toch logisch, man", reageert Gijp bij Veronica. "Hoe je het ook wendt of keert: Ten Hag moet gewoon profiteren van de twee Champions League-jaren die ze gespeeld hebben. Hij zou gek zijn als hij het niet deed. Wie wil er niet bij Manchester United of Bayern München trainen? Kom op."

Van der Gijp denkt dat Ten Hag snel zijn kans moet pakken. "Als hij langer wil blijven, is er niks op tegen. Maar als je het wil, moet je het nu doen. Hij moet niet nog een jaar wachten, want het gaat ook een keer mis natuurlijk." Dick Advocaat ziet dat Ten Hag is gegroeid. "Als je dit resultaat neerzet met je elftal, mag je best een beetje het gevoel hebben dat je belangrijk bent. Hij heeft het moeilijk zat gehad."

Ajax trapt woensdag om 18.55 uur af tegen Chelsea in de Johan Cruijff Arena.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws