Feyenoord moet hopen dat Ajax bij 3-0 zegt: prima, we vinden het wel goed zo

"Feyenoord moet hopen dat Ajax bij 3-0 zegt: prima, we vinden het wel goed zo"

Gepubliceerd: zaterdag 26 oktober 2019 om 13:45za 26-10-2019 om 13:45

Feyenoord maakt geen schijn van kans zondag in De Klassieker. Dat voorspelt Valentijn Driessen, die denkt dat de Rotterdammers moeten hopen op de genade van Ajax.

"Als je ze nu weer bij Young Boys ziet schutteren kan ik mij niet voorstellen dat iemand ook maar een cent voor de kansen van Feyenoord geeft. Ajax is gewoon veel te goed. Dat is het grote verschil: Ajax heeft kwaliteit en Feyenoord niet", zegt de chef voetbal van De Telegraaf. "Ik denk dat zij er zelf ook helemaal geen vertrouwen in hebben."

Driessen vindt dat Feyenoord een weinig strijdbare indruk maakt in aanloop naar het treffen met de aartsrivaal. Zelfs trainer Jaap Stam oogt volgens hem verslagen. "Hij wordt ook opgezadeld met een stel spelers, waarvan je kunt afvragen of het allemaal Feyenoord-waardig is. Dan komen er ook nog spelers terug van blessures die het niet waarmaken en een ander wil niet op kunstgras spelen... Stam valt niet te benijden."

Giovanni van Bronckhorst kreeg in zijn begindagen in De Kuip ooit de steun van de ervaren Dick Advocaat. Driessen twijfelt of dat ditmaal de oplossing is. "Toen hadden ze wel kwaliteit. Maar dit Feyenoord heeft spelers die horen op de tiende plek thuis. Dat zijn leuke spelers voor de middenmoot, maar niet voor de top van de Eredivisie."

"Feyenoord moet hopen dat Ajax bij 3-0 zegt: prima, we vinden het wel goed zo", besluit Driessen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoe eindigt De Klassieker?

Ajax wint
76%
Feyenoord wint
17%
Gelijkspel
7%
(12683 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws