Genee: Feyenoord maakt woensdag bekend dat Advocaat nieuwe trainer wordt

Genee: Feyenoord maakt woensdag bekend dat Advocaat nieuwe trainer wordt

29-10-2019 22:43
100

Feyenoord gaat de komst van Dick Advocaat woensdag bekendmaken. Althans, dat meldt Veronica Inside-presentator Wilfred Genee stellig op Twitter. Genee werkt bij Veronica samen met Advocaat, die analist is tijdens wedstrijden in de Champions League.

Advocaat bevestigde dinsdag op NPO Radio 1 al dat hij in gesprek was met Feyenoord. De club ziet in hem de ideale kandidaat om Jaap Stam op te volgen. Stam vertrok maandag nadat hij zondag met 4-0 verloor van Ajax. Hij heeft Feyenoord nooit op het goede spoor kunnen zetten.

'Morgen maakt Feyenoord het zelf bekend. Wel jammer van onze Champions League-avonden', schrijft Genee. Het is de bedoeling dat de 72-jarige Advocaat het seizoen afmaakt in De Kuip. In de tussentijd zoekt Feyenoord naar een hoofdtrainer voor de lange termijn.

Daar mag Frank Arnesen zich mee gaan bemoeien. De Deen wordt naar verwachting op korte termijn voorgesteld als de nieuwe technisch directeur. Ad-interim Sjaak Troost meldde maandag dat er binnen enkele weken een nieuwe directie wordt gepresenteerd.