LA Galaxy-coach voedt geruchten: 'Hij heeft het karakter dat Napoli nodig heeft'

LA Galaxy-coach voedt geruchten: 'Hij heeft het karakter dat Napoli nodig heeft'

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 09:37vr 15-11-2019 om 09:37

Laatste update: vrijdag 15 november 2019 om 09:43vr 15-11-2019 om 09:43

Zlatan Ibrahimovic is nog lang niet klaar op de Europese velden. Althans, dat zegt LA Galaxy-trainer Guillermo Barros Schelotto.

De legendarische spits gaf eerder deze week te kennen dat hij vertrekt uit de Verenigde Staten, na een dienstverband van twee jaar bij LA Galaxy. "Ik weet niet wat Ibra zal gaan doen. Hij is een fantastische speler, maar ik weet niet wat zijn volgende stap zal zijn. Misschien eindigt hij zijn carrière bij Napoli of AC Milan", vertelde de oefenmeester tegenover Radio Kiss Kiss.

Ibrahimovic speelde zeven jaar in Italië voor Juventus, Inter en AC Milan. Laatstgenoemde club zou momenteel proberen om Fabio Borini, Franck Kessie en Ricardo Rodriguez van de hand te doen om ruimte te maken voor de markante Zweed. Desondanks worden geruchten rondom Napoli ook steeds hardnekkiger. "Ik weet niet waar hij eindigt, maar hij verdient het om te eindigen in Italië, daarnaast wil hij dat graag. Napoli? Zlatan en Carlo Ancelotti kennen elkaar goed. Hij heeft het karakter dat Napoli nodig heeft", besluit de LA Galaxy-coach.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws