'Slutsky kan halve week na vertrek bij Vitesse alweer aan de slag in Athene'

'Slutsky kan halve week na vertrek bij Vitesse alweer aan de slag in Athene'

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 22:02wo 04-12-2019 om 22:02

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 11:48do 05-12-2019 om 11:48

Leonid Slutsky gaat naar alle waarschijnlijkheid weer snel aan de bak na zijn zelfgekozen vertrek bij Vitesse. De ex-bondscoach van Rusland zou bezig zijn met een vertrek naar het Griekse AEK Athene.

Volgens het Russische medium Sports.ru zijn de onderhandelingen tussen beide partijen al gaande. De Griekse kampioen van 2018 heeft Nikos Kostenoglou nog onder contract staan, maar lijkt niet tevreden over diens prestaties: AEK haalde één punt uit zijn laatste drie wedstrijden en staat vijfde in de competitie, op tien punten van koplopers Olympiakos Piraeus en PAOK Saloniki. De beleidsbepalers van AEK hebben naar verluidt al gesproken met de belangenbehartigers van Slutsky: of de Rus zelf al in gesprek is geweest met de Grieken, is niet duidelijk.

Slutsky zat vrijdagavond voor het laatst bij Vitesse in de dug-out. De Arnhemmers leden op bezoek bij sc Heerenveen hun vijfde competitienederlaag op rij en de trainer trok na afloop de conclusie dat hij niet voor een ommekeer zou kunnen zorgen. Joseph Oosting is inmiddels benoemd tot diens opvolger op interim-basis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws