'PSV, West Ham en Cocu laten oog vallen op ervaren Premier League-doelman'

'PSV, West Ham en Cocu laten oog vallen op ervaren Premier League-doelman'

08-12-2019 12:06
28

PSV wordt in Engelse media in verband gebracht met Asmir Begovic. De 32-jarige doelman verkeert in een uitzichtloze situatie bij Bournemouth, dat hem tot januari verhuurt aan Qarabag Agdam uit Azerbeidzjan.

Volgens The Sun toont West Ham United interesse in Begovic, maar zitten ook PSV, Birmingham City en het Derby County van trainer Phillip Cocu op het vinkentouw. De Bosnische international hoopt na de winterstop een nieuwe club te vinden, op permanente óf op huurbasis. Hij kwam in 2017 voor twaalf miljoen euro over van Chelsea, maar mag alweer vertrekken van Bournemouth.

Begovic ligt echter nog tot medio 2021 vast bij The Cherries, waar hij een contract ter waarde van 70.000 euro per week heeft. Clubs die hem willen huren zullen een aanzienlijk deel van dat salaris moeten overnemen. Overigens is er ook nog een kans dat hij in Azerbeidzjan blijft, aangezien Qarabag Agdam een optie tot koop heeft.

PSV beschikt met Lars Unnerstall, Jeroen Zoet en Robbin Ruiter momenteel al over drie keepers. De toekomst van Zoet is echter onduidelijk, nadat hij zijn basisplaats is kwijtgeraakt aan Unnerstall.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie