Van de Beek verwacht 'voetbalspektakel': 'Daar moeten we voor gaan'

Van de Beek verwacht 'voetbalspektakel': 'Daar moeten we voor gaan'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 21:11vr 13-12-2019 om 21:11

Laatste update: vrijdag 13 december 2019 om 21:12vr 13-12-2019 om 21:12

Donny van de Beek baalt nog steeds als een stekker van het verlies tegen Valencia in de Champions League, maar richt het vizier op de wedstrijd van aanstaande zondag tegen AZ. De Ajax-middenvelder denkt dat het een spektakel gaat worden.

In gesprek met Ajax TV blikt Van de Beek kort terug op de Champions League-wedstrijd tegen Valencia. "Dit hadden we af willen maken, de volgende ronde willen bereiken. Dat is niet gelukt, iedereen is uiteraard teleurgesteld", aldus de middenvelder.

Ajax haalde tien punten in de groepsfase, maar dat was niet voldoende voor een plek in de knock-outfase. "Ongelooflijk ja... Dat wisten we van tevoren, dat we minimaal een gelijkspel moesten halen. Wat dat betreft hebben we daarin gefaald en ik moet zeggen: als je het allemaal terug gaat kijken hadden we misschien meer verdiend. Soms zit het mee en soms zit het tegen in het voetbal."

Van de Beek richt zijn vizier vervolgens op de topper van zondag tegen AZ. "Ik denk dat het een mooie wedstrijd wordt. Het zijn twee ploegen die willen voetballen. AZ doet het dit seizoen goed, hebben een goed voetballend team. Als je wint doe je hele goede zaken, daar moeten we voor gaan. (...) Wat dat betreft zal het een voetbalspektakel worden zondag."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws