'PSV overweegt nieuwe samenwerking en houdt situatie Van Ginkel in de gaten'

'PSV overweegt nieuwe samenwerking en houdt situatie Van Ginkel in de gaten'

17-12-2019 13:26 Laatste update: 13:34
112

PSV overweegt komende zomer opnieuw met Marco van Ginkel in zee te gaan, meldt Voetbal International. De Eindhovenaren houden de ontwikkelingen rond de 27-jarige middenvelder in de gaten.

Van Ginkel heeft een aflopend contract bij Chelsea, waar hij momenteel herstelt van zijn zware knieblessure. De achtvoudig Oranje-international staat de komende maanden nog aan de kant. Een overstap in januari naar de Eindhovenaren is dan ook niet aan de orde.

Wedden

Meer odds

Door zijn transfervrije status in de zomer is Van Ginkel echter een interessante optie voor PSV, schrijft VI. Het is nog wel de vraag hoe de middenvelder zijn toekomst ziet. Chelsea hanteert doorgaans de aanpak om de contracten van transfervrije spelers te verlengen, ongeacht hun perspectief. Op die manier zijn de Londenaren altijd verzekerd van een transfersom.

Mocht Van Ginkel een nieuwe verbintenis voorgeschoteld krijgen op Stamford Bridge en hij staat daarvoor open, dan kan PSV financieel niet wedijveren met de Premier League-topclub. Van Ginkel kwam in het seizoen 2017/'18 voor het laatst uit voor de Eindhovenaren, die hem ook in 2016/'17 en 2015/'16 al huurden van Chelsea.