Update: Ajax-opponent Getafe huurt in Brazilië en heeft nieuwe spits binnen

Update: Ajax-opponent Getafe huurt in Brazilië en heeft nieuwe spits binnen

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 17:15do 16-01-2020 om 17:15

Laatste update: dinsdag 21 januari 2020 om 10:42di 21-01-2020 om 10:42

Getafe, tegenstander van Ajax bij de laatste 32 van de Europa League, mag binnenkort waarschijnlijk een nieuwe spits verwelkomen. De Braziliaan Deyverson (28), nu nog speler van Palmeiras, is op weg naar het Coliseum Alfonso Perez.

Het Braziliaanse Terra schrijft dat de deal nog niet rond is, maar dat Deyverson wel al op weg is naar Spanje om te gaan onderhandelen met Getafe. De spits stond eerder al eens op de loonlijst bij Levante en Alavés en in die twee seizoenen in de Spaanse Primera División kwam hij tot zestien doelpunten. Palmeiras hoopt nu een huurdeal met verplichting tot koop overeen te komen met Getafe.

De Spanjaarden zouden, als bepaalde doelen in het op te stellen contract worden gehaald, ongeveer vijfenhalf miljoen euro moeten betalen voor Deyverson. Getafe troeft, als het de onderhandelingen met de Braziliaanse spits succesvol weet af te ronden, met de aanstaande transfer diverse Braziliaanse en Chinese clubs af. Op donderdag 20 februari staan Getafe en Ajax in Spanje voor de eerste keer tegenover elkaar. Een week later is de return in Amsterdam.

Update: Getafe heeft Deyverson binnen. De Braziliaanse spits wordt tot het einde gehuurd van Palmeiras en kan daarna definitief overkomen: de Spanjaarden hebben een optie tot koop bedongen. Op donderdag 20 en 27 februari zou Deyverson in actie kunnen komen tegen Ajax.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws