Guardiola weigert handdoek in de ring te gooien: 'Ik blijf honderd procent zeker'

Guardiola weigert handdoek in de ring te gooien: 'Ik blijf honderd procent zeker'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 10:58za 18-01-2020 om 10:58

Pep Guardiola piekert er niet over om te vertrekken bij Manchester City. De oefenmeester geeft aan dat hij volgend jaar 'gewoon' voor de groep staat in Manchester.

City speelt zaterdagmiddag een thuiswedstrijd tegen Crystal Palace en Guardiola schoof dus aan voor het gebruikelijk perspraatje. In gesprek met de Engelse pers benadrukt Guardiola nog maar eens dat hij niet van plan is te vertrekken bij The Citizens, ondanks de mindere resultaten van dit seizoen. "Ik blijf 100 procent bij Manchester City, tenzij ik word ontslagen. Geen enkele manager kan alleen maar winnen", vindt de Spaanse oefenmeester.

"Ik geniet ervan om met deze spelers samen te werken. We hebben wel wat wedstrijden verloren en dat betekent simpelweg dat we goed moeten kijken hoe we het beter kunnen doen", is hij kritisch. De oud-trainer van Barcelona spreekt overigens tegen dat zijn beslissing te maken heeft met recentelijke overtuigende zeges op stadsrivaal Manchester United (3-1) en Aston Villa (6-1). "Dat ik nu zeg dat ik honderd procent zeker blijf, heeft niks te maken met die zeges. Ook al gaat het slecht, ik ga nergens heen", zegt hij gedecideerd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws