Jörgensen: 'Dat moeten we niet vergeten, maar ik ben nu los'

Jörgensen: 'Dat moeten we niet vergeten, maar ik ben nu los'

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 09:24zo 19-01-2020 om 09:24

Nicolai Jörgensen was zaterdagavond eindelijk weer eens van grote waarde voor Feyenoord. De Deense scoorde tegen sc Heerenveen twee keer binnen het halfuur en verdubbelde daarmee zijn productie uit de eerste seizoenshelft.

"Ja, ik ben nu los", zegt Jörgensen tegen FOX Sports. "Eindelijk voelt het goed in mijn hoofd en in mijn lichaam." De 29-jarige spits worstelde voor de winterstop met zijn vorm, mede door fysieke malheur. "Ik ben meer dan vier maanden geblesseerd geweest. Dat moeten we niet vergeten. Toen ik terug was, maakte ik een paar goals. Maar voor de kerst had ik een enorme dip. Het was voor mij belangrijk om opnieuw te beginnen en weer vrij in mijn hoofd te worden."

De geboorte van zoon Vincent was een enorme opsteker, stelt Jörgensen. "Mijn zoon is mijn grootste cadeau, het mooiste geschenk dat je kunt krijgen in het leven. Ik ga er niet over liegen dat dat heel belangrijk voor me is geweest."

Jörgensen liet tegen Heerenveen kansen op een hattrick liggen. "Ik was dicht bij mijn derde goal. Maar twee doelpunten is een goed begin. Ik heb dit gevoel echt gemist. Alle endorfine in mijn hoofd explodeerde na die eerste goal. Ik geniet van het maken van doelpunten", besluit hij tegenover het AD.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws