Raiola over ontslagen Van Bommel: Wij gooien niet met modder

Raiola over ontslagen Van Bommel: "Wij gooien niet met modder"

02-02-2020 16:06 Laatste update: 16:12
28

Mino Raiola verzekert dat Mark van Bommel niet bezig is met een oorlog tegen PSV. Binnen het Eindhovense kamp wordt dat wel aangenomen, maar Raiola, die Van Bommels belangen behartigt, spreekt dat tegen.

Van Bommel roert zich na zijn ontslag nog steeds binnen PSV en onderhoudt naar verluidt nog steeds contact met enkele spelers en medewerkers. Ronald Waterreus claimde onlangs in de Limburger dat hij bezig is met een 'loopgravenoorlog' met als doel om de PSV-directie op de knieën te krijgen.

Raiola ontkent in gesprek met de Volkskrant. "Wij gooien niet met modder. Weet je wat het is: als je te veel houdt van iemand of iets, maak je soms fouten. En Mark houdt te veel van PSV. Ook Mark is verantwoordelijk geweest voor de prestaties van PSV. Geweest, want hij is weg nu. Hij gunt PSV verder het beste. Wij bemoeien ons niet meer met PSV."

"Mark had al twintig nieuwe banen kunnen krijgen, maar hij doet dit seizoen niks meer. Hij oriënteert zich", zegt Raiola over de clubloze Van Bommel. "Hij wil beter worden en analyseert zichzelf. Reken maar dat hij een toptrainer wordt."