Interviewer Linssen gooit balletje op over Linssen: 'Speler als hij exceptioneel'

Interviewer Linssen gooit balletje op over Linssen: 'Speler als hij exceptioneel'

06-02-2020 18:34 Laatste update: 19:11
21

Vitesse heeft goede hoop om Bryan Linssen voor de club te behouden. Technisch directeur Marc van Hintum geeft aan dat hij goede hoop heeft zijn aanvaller te behouden.

Interviewer van dienst voor Vitesse TV, is uitgerekend Linssen zelf. De buitenspeler gooit op komische wijze een balletje op, waarop Van Hintum gedecideerd antwoord geeft. "Ik heb binnenkort een gesprek met hem en zijn agent. Ik vind dat wij dan alles uit de kast moeten trekken om hem te behouden, want een speler met minimaal 15 doelpunten per seizoen is exceptioneel. Ik heb goede hoop dat we hem kunnen behouden, want de signalen vanuit de speler zijn dusdanig goed dat ik denk dat hij blijft", reageert Van Hintum gortdroog.

In het interview snijdt Linssen daarnaast onderwerpen over zijn ploeggenoten aan, om te beginnen over de toekomst van Tim Matavz. "Als ik kijk naar Tim, dan denk ik dat het heel lastig wordt. Ik ben regelmatig met hem in gesprek, maar hij gaat wel op zoek naar een nieuw avontuur", vertelt Van Hintum, die hoopt jeugdspelers Julian Lelieveld en Patrick Vroegh langer te binden aan de Arnhemse club. "Ik ben met die jongens in gesprek geweest. Die ga ik een aanbieding doen en hoop op een overeenkomst."