LIVE-discussie: Osman terug in basis Heracles, ook wijzigingen bij Fortuna

LIVE-discussie: Osman terug in basis Heracles, ook wijzigingen bij Fortuna

Gepubliceerd: vrijdag 7 februari 2020 om 19:15vr 07-02-2020 om 19:15

Heracles Almelo wil vrijdagavond in eigen huis de eerste punten van 2020 pakken in de Eredivisie. De ploeg van trainer Frank Wormuth neemt het op tegen Fortuna Sittard, dat vorige week met 2-1 won van sc Heerenveen.

Bij Heracles ontbreekt steunpilaar Orestis Kiomourtzoglou vanwege een schorsing. Mo Osman keert daardoor terug in de basis. Ook winteraanwinst Delano Burgzorg verschijnt voor het eerst aan de aftrap in het Erve Asito. De nieuwe aanvaller neemt de plek in van Jeremy Cijntje en vormt een voorhoede met Silvester van der Water en clubtopscorer Cyriel Dessers. Ook Mauro Júnior kan spelen, nadat hij vorige week nog geblesseerd uitviel tegen Willem II. 

Fortuna Sittard kan niet beschikken over Martin Angha. Clint Essers neemt zijn plek in de defensie over. Voorin krijgt Bassala Sambou de voorkeur boven Vitalie Damascan, die tegen de Friezen de honneurs waarnam doordat de Engelsman niet fit was. Winterversterking Lazaros Rota zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie, in tegenstelling tot Juventus-huurling Nikolai Frederiksen. Ook Jorrit Smeets ontbreekt in de selectie. Hij is ziek.

De opstellingen

Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Pröpper, Knoester, Hardeveld; Osman, Mauro Junior, Merkel; Van der Water, Dessers, Burgzorg

Fortuna Sittard: Koselev; Essers, Ninaj, Dammers, Cox; Tekie, Carbonell; Passlack, Diemers, Ciss; Sambou

Poll

Wat wordt de uitslag bij Heracles - Fortuna?

(106 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws