La Repubblica: Juventus overweegt Sarri nu alweer te ontslaan

La Repubblica: Juventus overweegt Sarri nu alweer te ontslaan

10-02-2020 11:24
15

Volgens het Italiaanse La Repubblica overweegt Juventus om trainer Maurizio Sarri te ontslaan. Een deel van de clubleiding zou toch niet helemaal overtuigd zijn van de 61-jarige Italiaan.

Juventus domineerde afgelopen jaren de Serie A, maar heeft met Internazionale en SS Lazio plots twee serieuze concurrenten. Juve staat momenteel in punten gelijk met Inter, dat op doelsaldo aan kop gaat. Binnen de club heersen er twijfels over de aanstelling van Sarri, die afgelopen zomer overkwam van Chelsea.

Wedden

Meer odds

Volgens La Repubblica, een van de belangrijkste kranten van Italië, staat president Andrea Agnelli niet voor de volle honderd procent achter Sarri. Daarnaast zou ook een deel van de spelersgroep het niet helemaal in hem zien zitten.

De twijfels rond Sarri hebben naar verluidt niet alleen te maken met de prestaties, maar vooral met zijn tactiek, die niet iedereen aanspreekt. Opmerkelijker is misschien wel dat een aantal Juventus-speler Massimiliano Allegri graag terug zou willen zien. 

Juventus hengelde Sarri binnen om aantrekkelijker te spelen en zo het laatste stapje te kunnen zetten richting het winnen van de Champions League. De club strijdt nog op alle fronten mee, maar desondanks zijn er dus twijfels. Sarri heeft bij Juventus nog een contract tot 2022.