Emmen moet vervelend nieuws brengen: negental én assistenten in wachtkamer

Emmen moet vervelend nieuws brengen: negental én assistenten in wachtkamer

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 14:48zo 29-03-2020 om 14:48

Laatste update: zondag 29 maart 2020 om 15:02zo 29-03-2020 om 15:02

FC Emmen heeft de aflopende contracten van negen spelers en twee trainers formeel opgezegd, meldt de club zondagmiddag. Zij zullen moeten afwachten of hun verbintenissen alsnog verlengd kunnen worden als de coronacrisis eenmaal achter de rug is.

Michaël Heylen liet eerder op de dag al weten dat de optie in zijn contract voorlopig niet gelicht wordt. Ook reservedoelman Stefan van der Lei, backs Desevio Payne en Lorenzo Burnet, middenvelders Tom Hiariej, Wouter Marinus, Henk Bos en Robbert de Vos en spits Jafar Arias moeten voorlopig in de wachtkamer plaatsnemen. Dat geldt ook voor René Grummel en Casper Goedkoop, assistenten van hoofdtrainer Dick Lukkien.

Met Grummel en Goedkoop én enkele van de bovengenoemde spelers was FC Emmen al in gesprek over contractverlenging, laat de nummer 12 van de Eredivisie weten. Die gesprekken zijn echter tot nader order opgeschort, nu er voorlopig niet gevoetbald kan worden in Nederland. Michael de Leeuw kan opgelucht ademhalen: de routinier speelde dit seizoen al meer dan 25 wedstrijden, waardoor zijn contract automatisch verlengd is.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws