Update: 'Arsenal wil Tottenham de loef afsteken voor 'wonderkid' van Feyenoord'

Update: 'Arsenal wil Tottenham de loef afsteken voor 'wonderkid' van Feyenoord'

13-04-2020 12:26 Laatste update: 15-04-2020 18:53
111

Tottenham Hotspur heeft het vizier gericht op Lamare Bogarde van Feyenoord. Dat meldt Football Insider. Het Engelse medium noemt Bogarde (16) 'Dutch rising star' en 'Dutch wonderkid'

Lamare Bogarde is het broertje van Melayro Bogarde (17), die onlangs al naar TSG Hoffenheim verkaste. Hij werd zelf ook in verband gebracht met die club. Nu heeft Tottenham Hotspur de pijlen op hem gericht, weet Football Insider.

Volgens het Engelse medium wordt Bogarde nauwlettend in de gaten gehouden door de topclub uit Londen. Maar Tottenham is niet alleen, want ook Schalke 04, Juventus en AC Milan schijnen interesse te hebben.

De scoutingsrapporten over Bogarde zijn positief, weet Football Insider. Het is nog onduidelijk hoe de transfermarkt zich gaat ontwikkelen, maar Tottenham wil prioriteit geven aan het binnenhalen van Bogarde. Het Engelse medium sluit niet uit dat de jonge verdediger ergens in de komende maanden al naar Tottenham verkast.

Update: Arsenal wil stadgenoot Tottenham Hotspur de loef afsteken. Volgens Football Insider hebben ook The Gunners nu hun zinnen gezet op Lamare Bogarde. De zestienjarige centrale verdediger zou bovendien redelijk goedkoop zijn op te pikken bij Feyenoord.