Gerbrands: 'We hopen met oog op toekomst van PSV op enig begrip van de fans'

Gerbrands: 'We hopen met oog op toekomst van PSV op enig begrip van de fans'

21-04-2020 20:55 Laatste update: 21:02
27

PSV vraagt om begrip van de supporters nu duidelijk is dat het betaald voetbal in Nederland tot 1 september stilligt. De Eindhovense club is wel tevreden dat er nu duidelijkheid is over het stopzetten van het seizoen in de Eredivisie.

"Bij PSV heerst unaniem het begrip over het belang van de nationale gezondheid", zegt algemeen directeur Toon Gerbrands op de clubsite. "Het besluit dat er voorlopig niet (met publiek) gespeeld kan worden komt niet onverwacht. PSV en de andere clubs waren al enige tijd in overleg met de Eredivisie om te komen tot een gezamenlijke, uniforme aanpak voor alle supporters van alle Eredivisie-clubs."

"We zullen zeker met onze supporters meedenken", vervolgt Gerbrands. "In dat kader wisselen wij van gedachten met het PSV Klankbord, een afvaardiging van verschillende supportersgroepen. Maar we hopen met oog op de toekomst van PSV ook op enig begrip, om samen uit deze onzekere periode te komen." De Eindhovenaren zullen een fors bedrag vrij moeten maken als ze seizoenkaarthouders willen compenseren.