Go Ahead-fans mogen bekogelde Brouwers nu toejuichen: Ik houd daarvan

Go Ahead-fans mogen bekogelde Brouwers nu toejuichen: "Ik houd daarvan"

02-05-2020 21:33
5

De supporters die in mei 2019 bier gooiden naar Luuk Brouwers, mogen vanaf komend seizoen juichen voor de 21-jarige middenvelder uit Helmond. Go Ahead Eagles bevestigde begin februari al dat het Brouwers in de zomer overneemt van FC Den Bosch.

Na het seizoen 2018/2019 waren FC Den Bosch en Go Ahead Eagles nog aan elkaar gekoppeld in de play-offs om promotie/degradatie: Brouwers scoorde tijdens het heenduel in De Adelaarshorst namens de gasten en dat kwam hem op een bierdouche te staan. "Ik houd daarvan. Dat geeft aan dat de supporters volledig achter het team staan", vertelt hij echter aan AwaydaysNL. "Hoop het de komende jaren niet mee te maken dat de supporters van Go Ahead mij gaan bekogelen met bier, haha. Uiteindelijk kon ik daar ook wel om lachen en genoot ik toch van het kleine slokje bier."

Brouwers vindt het spijtig dat zijn tijd in De Vliert zo abrupt ten einde is gekomen door de uitbraak van het coronavirus, maar kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur. "Het is, net als FC Den Bosch, een echte volksclub en dat zie je terug in het stadion", vindt Brouwers, die per 1 juli transfervrij de overstap maakt. "FC Den Bosch liet weinig van zich horen en bij Go Ahead Eagles had ik direct een heel fijn gevoel."