VVV komt met bevestiging in zwart-wit: Hupperts schrijft familiegeschiedenis

VVV komt met bevestiging in zwart-wit: Hupperts schrijft familiegeschiedenis

08-05-2020 12:42
32

Guus Hupperts is officieel speler van VVV-Venlo. De overstap van de Limburgse aanvaller hing al een tijdje in de lucht, maar vrijdagmiddag heeft de club uit Venlo het nieuws met een historische en ludieke video bevestigd.

Dat de 28-jarige Huppers zijn terugkeer zou maken in de Eredivisie was een publiek geheim. Anderhalve week geleden zei VVV-directeur Marco Bogers al tegenover De Limburger dat Hupperts in Venlo 'het plezier in het voetballen weer wil terugvinden'.

De afgelopen jaren stond de blonde aanvaller onder contract bij Lokeren, maar die club ging onlangs failliet.  Eerder speelde Hupperts al voor AZ, Willem II en Roda in de Eredivisie. Laatstgenoemde club wilde de vleugelspeler ook graag terughalen, maar de financiële middelen daarvoor ontbraken.

VVV heeft het aantrekken van Hupperts bekend gemaakt middels een ludieke en historische video. De overgrootvader van Hupperts, Louis Dielen, was betrokken bij de oprichting van de club aan het einde van de negentiende eeuw. Zijn achterkleinzoon komt dus nu de Venlose gelederen versterken.