Ajax biedt supporters drie mogelijkheden voor compensatie

Ajax biedt supporters drie mogelijkheden voor compensatie

11-05-2020 20:11
62

De supporters van Ajax kunnen op drie manieren gecompenseerd worden door de club, meldt De Telegraaf. Omdat de Eredivisie niet wordt afgemaakt loopt de achterban vier thuiswedstrijden mis. Ajax wil fans daarvoor compenseren.

Fans van Ajax kunnen het bedrag dat zij hebben betaald voor de wedstrijden tegen FC Twente, PEC Zwolle, Vitesse en VVV-Venlo besteden aan merchandise en nieuwe losse tickets voor het aankomende seizoen, maar ze kunnen het geld ook cash terugkrijgen en daarnaast is er mogelijkheid om af te zien van een compensatie. 

Wedden

Meer odds

Voor seizoenkaarthouders geldt vrijwel hetzelfde. Zij kunnen afzien van een compensatie, maar ze kunnen ook vijftien procent van de afschafwaarde van hun seizoenkaart terugkrijgen of het besteden aan een nieuwe seizoenkaart, merchandise of losse kaarten voor het nieuwe seizoen.

Veel supporters hebben aangegeven af te zien van compensatie, meldt De Telegraaf. 'Het is de verwachting dat de diverse supportersverenigingen van de Amsterdamse club een oproep aan de fans zullen doen om geen gebruik te maken van de regeling', schrijft de krant.

De F-Side en Ajax Life zien in ieder geval af van compensatie.