ADO verrast met alternatief voor Steijn: Het kwam nogal onverwacht eigenlijk

ADO verrast met alternatief voor Steijn: "Het kwam nogal onverwacht eigenlijk"

13-05-2020 10:11
14

Niet Maurice Steijn, maar Aleksandar Rankovic is de nieuwe trainer van ADO Den Haag. De rechterhand van Henk Fraser bij Sparta is zelf net zo verrast over de aanstelling.

"Het kwam nogal onverwacht eigenlijk", vertelt Rankovic aan Voetbal International. "Ik had ook gelezen dat ze met Maurice Steijn bezig waren. Vorige week kreeg ik ineens een telefoontje van Mohammed Hamdi (algemeen directeur, red.) of we konden praten."

Rankovic was het alternatief voor Steijn. "Ik weet niet waarom Steijn het niet gedaan heeft, dat zijn mijn zaken niet. Ik ken Maurice, hij was assistent toen ik in Den Haag speelde en hij heeft me een berichtje gestuurd om me te feliciteren. Ik hoop dat hij ook een mooie club vindt."

Voor de nieuwe hoofdtrainer is werk aan de winkel in het Cars Jeans Stadion. "ADO Den Haag heeft mazzel gehad dit seizoen, dat lijkt me duidelijk. Daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen", wijst hij naar de afgeschafte degradatieregeling. "Dat besef is er ook, daar draaien ze niet om heen."