'Liverpool doet ultieme poging voor Sané: 'nee' vanwege de fans'

'Liverpool doet ultieme poging voor Sané: 'nee' vanwege de fans'

18-05-2020 15:14 Laatste update: 15:20
21

Leroy Sané zal Manchester City niet verlaten voor Liverpool. Volgens BILD hebben The Reds interesse getoond in de Duitse aanvaller, maar vindt de speler dat hij een stap naar de rivaal niet kan maken tegenover de fans.

Sané lijkt hard op weg naar Bayern München, dat al een persoonlijk akkoord met de international heeft en met Manchester City onderhandelt over de transfersom. Liverpool heeft de aanvaller echter gevraagd om komende zomer niet naar de Allianz Arena en maar naar Anfield over te stappen. Daar heeft Sané voor bedankt: hij weet dat een transfer naar Liverpool gevoelig ligt en wil dit de fans niet aandoen.

Voor Sané is er nu maar één club waar hij naar wil vertrekken: Bayern München. Onlangs meldde Kicker dat de onderhandelingen tussen Bayern en City zich langzaam richting de eindfase begeven. Het verschil tussen vraag en aanbod zou nog maar tien miljoen euro zijn. Sané, die voor vijftig miljoen euro mag vertrekken, speelde eerder in de Bundesliga voor Schalke 04 en stapte in 2016 over naar de Premier League. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie vanwege blessureleed.