Linssen enthousiast: Ik denk wel dat dat een match zou kunnen zijn

Linssen enthousiast: "Ik denk wel dat dat een match zou kunnen zijn"

19-05-2020 12:33
42

Bryan Linssen gaat bij FC Afkicken uitgebreider in op de transferoptie die hij heeft. De aanvaller van Vitesse kan terecht bij een club uit de Bundesliga, maar welke club het is wordt niet duidelijk.

Linssen verklapte in gesprek met De Telegraaf al dat hij 'serieus' is met een club uit de Bundesliga. "Het is al een tijdje duidelijk dat die optie er wellicht zal zijn. Of ik er pas? Dat moet blijken, maar ik hoop het wel. Daar denk je natuurlijk over na. Ik denk wel dat dat een match zou kunnen zijn", zegt Linssen.

Linssen is niet van plan om over een nacht ijs te gaan bij de keuze van een nieuwe club. "Een bepaald gevoel en een stad waar je het naar je zin gaat hebben. Dat zijn dingen die meespelen in een keuze."

Ook een contractverlenging bij Vitesse behoort nog tot de mogelijkheden, maar Linssen lijkt z'n zinnen echt te hebben gezet op het buitenland. "Ik zal de deur voor Vitesse nooit dichtgooien omdat ik hier m'n drie beste seizoenen in m'n carrière heb gehad. Dat kan alleen als je je ergens goed en thuis voelt. Ik heb een heel fijn gevoel bij Vitesse, maar in het voetbal is het komen en gaan van spelers en trainers."