Sky Sports: vier clubs uit top-zes Premier League azen op dezelfde speler

Sky Sports: vier clubs uit top-zes Premier League azen op dezelfde speler

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 16:28zo 24-05-2020 om 16:28

Joshua King staat er goed op in Engeland. Vier clubs uit de top-zes van de Premier League azen op de handtekening van de AFC Bournemouth-aanvaller.

Dat meldt Sky Sports. Bournemouth staat in de degradatiezone, maar King is dit seizoen een lichtpuntje. De international van Noorwegen (28) was in negentien wedstrijden goed voor vier goals en twee assists. Nu kan hij rekenen op belangstelling uit de Premier League-top. Om welke vier clubs het gaat, is niet bekend.

De kans is groot dat Manchester United er in elk geval bij zit. De nummer vijf van de Premier League diende afgelopen winter een bod van 23 miljoen euro in, maar Bournemouth ging daar niet mee akkoord. United schakelde vervolgens door naar Odion Ighalo.

Het Bournemouth-contract van King loopt nog één jaar door. Sinds zijn overstap van Blackburn Rovers naar The Cherries vijf jaar geleden was hij 48 keer trefzeker. Naast Manchester United bestaat de huidige top-zes van de Premier League uit Liverpool, Manchester City, Leicester City, Chelsea en Wolverhampton Wanderers.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws