Boëtius goudeerlijk na verlies tegen RB Leipzig: '0-5, had nog erger kunnen zijn'

Boëtius goudeerlijk na verlies tegen RB Leipzig: '0-5, had nog erger kunnen zijn'

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 20:46zo 24-05-2020 om 20:46

Laatste update: zondag 24 mei 2020 om 20:54zo 24-05-2020 om 20:54

Jean-Paul Boëtius, Jeremiah St. Juste en Jeffrey Bruma verloren zondagmiddag in eigen huis met 0-5 van RB Leipzig, maar Boëtius geeft aan dat er niets af te dingen viel aan de overwinning van Leipzig. Volgens de Mainz-aanvaller had de score zelfs nog hoger uit kunnen vallen.

"We konden geen grip op ze krijgen, ze waren te snel", geeft Boëtius toe na de zware 0-5 nederlaag tegen RB Leipzig. Voor de camera van FOX Sports geeft de voormalig Feyenoord-aanvaller aan teleurgesteld te zijn met de manier waarop de nederlaag tot stand kwam. "We gaven de doelpunten veel te gemakkelijk weg."

"Als je een mannetje hebt, moet je hem wel dekken", vervolgt Boëtius, die toegeeft dat de schade nog hoger uit had kunnen vallen. "Wij konden onze kansen tellen op één hand. Als je naar de score kijkt: 0-5, het had nog erger gekund. Daar moet ik eerlijk over zijn."

Boëtius, Bruma en St. Juste vechten met Mainz tegen degradatie. SC Paderborn, Werder Bremen en Fortuna Düsseldorf staan er slechter voor dan Mainz, maar het verschil met nummer zestien Düsseldorf is slechts drie punten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws