Luijckx betrekt 'groot vakantiehuis' met gezin Van der Vaart: 'Dat is gelukt'

Luijckx betrekt 'groot vakantiehuis' met gezin Van der Vaart: 'Dat is gelukt'

28-05-2020 11:28 Laatste update: 11:36
27

Silkeborg IF-speler Kees Luijckx hervat donderdag met frisse moed de Deense competitie. Na de corona-uitbraak betrok hij met zijn gezin een 'groot vakantiehuis aan de kust', samen met Rafael van der Vaart, Estevana Polman en hun zoontje en dochtertje.

Denemarken ging in maart als één van de eerste Europese landen in lockdown. Luijckx moest daardoor snel handelen en kwam in contact met de familie Van der Vaart/Polman, zo vertelt de oud-speler van AZ, Excelsior, ADO Den Haag, NAC Breda en Roda JC aan NU.nl.

"Het plan was om daar één week te blijven, maar we hadden het zo naar ons zin dat het er vijf of zes werden", vertelt Luijckx (34). "Door op die manier in quarantaine te gaan, probeerden we er privé het beste van te maken, en dat is wel gelukt. Nu zie je dat het leven hier langzaam weer een beetje normaler aan het worden is. Ik heb net nog buiten de deur geluncht met mijn vrouw."

Eind maart stond Luijckx alweer op het trainingsveld in Denemarken, maar de voorbereiding op de hervatting van de Superligaen duurde niet langer dan twee weken. Hij neemt het vrijdag met Silkeborg op tegen FC Nordsjaelland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie