'Internazionale verliest ook volgende spits: mondeling akkoord bereikt met Barça'

'Internazionale verliest ook volgende spits: mondeling akkoord bereikt met Barça'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 06:45wo 03-06-2020 om 06:45

Lautaro Martínez heeft een akkoord bereikt met FC Barcelona. De spits van Internazionale kan in Camp Nou, waar een contract voor vier seizoenen voor hem klaarligt, twaalf miljoen euro op jaarbasis gaan verdienen.

Met dat nieuws pakt de Spaanse krant Sport woensdag uit. Martínez wordt al langere tijd gelinkt aan Barcelona, maar de onderhandelingen verliepen tot nu toe stroef. Hoewel er nu een akkoord lijkt te liggen tussen Barça en Martínez, heeft de Spaanse club vooralsnog geen overeenstemming bereikt met Inter.

Martínez zelf staat dus open voor een transfer naar Camp Nou, waar hij zijn landgenoot Lionel Messi zou treffen. Inter is echter niet van plan om de aanvaller zonder slag of stoot te laten gaan: de Italiaanse club wil naar verluidt 111 miljoen euro op tafel zien voor de Argentijnse spits. Het lijkt er niet op dat Barça aan die financiële eis van Inter kan voldoen. De Catalaanse club denkt dan ook aan een ruildeal waarbij onder meer Arturo Vidal, Nelson Semedo, Samuel Umtiti en Ivan Rakitic al werden ingezet als wisselgeld.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws