'NAC dreigt technisch manager te verliezen: terugkeer naar België mogelijk'

'NAC dreigt technisch manager te verliezen: terugkeer naar België mogelijk'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 07:18wo 03-06-2020 om 07:18

Laatste update: woensdag 3 juni 2020 om 07:24wo 03-06-2020 om 07:24

Tom Van Den Abbeele staat in de belangstelling van Cercle Brugge. De technisch manager van NAC Breda moet in België technisch directeur worden van Cercle, dat wordt gerund door de Russische miljardair Dimitry Rybolovlev.

Van Den Abbeele tekende in 2019 voor drie seizoenen in het Rat Verlegh Stadion, maar het afkopen van het contract hoeft dus geen probleem te zijn voor Cercle, meldt BN DeStem. Naast de Belgische club heeft Rybolovlev ook AS Monaco in zijn bezit. Met die club kocht hij in 2017 Cercle om daar talenten te kunnen stallen die bij de Franse club niet aan spelen toekomen.

De lijn tussen Monaco, Cercle Brugge en Van Den Abbeele werd afgelopen winter al duidelijk: de technisch manager van NAC probeerde Adrien Bongiovanni van Monaco op huurbasis naar Breda te halen, maar de aanvaller koos uiteindelijk voor het Franse AS Béziers.

Van Den Abbeele is op de hoogte van de interesse van Cercle, maar geeft in een reactie aan dat 'het niet aan de orde is'. Bij Cercle bestaat een hereniging met Marc Brys tot de mogelijkheden. De trainer en Van Den Abbeele werkten eerder al samen bij Sint-Truiden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws