Update: Toivonen maakt cirkel rond: 'Ik wil nog steeds ten koste van alles winnen'

Update: Toivonen maakt cirkel rond: 'Ik wil nog steeds ten koste van alles winnen'

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 13:56do 04-06-2020 om 13:56

Laatste update: maandag 8 juni 2020 om 12:38ma 08-06-2020 om 12:38

Ola Toivonen staat op het punt om na elf jaar terug te keren bij Malmö FF in zijn geboorteland Zweden. De 33-jarige oud-PSV'er heeft alvast afscheid genomen van het Australische Melbourne Victory, waar hij in de zomer van 2018 neer was gestreken.

Toivonen loopt deze zomer uit zijn contract en zal dan transfervrij vertrekken uit Australië. Dat doet hij met pijn in het hart, verzekert hij tegenover de clubkanalen van Melbourne Victory. "Ik wil graag iedereen bedanken voor de afgelopen twee jaar. Het is voor mij en mijn familie een fantastische tijd geweest. We wisten niet wat we ervan moesten verwachten, maar we hebben genoten van de afgelopen twee jaar."

Nu lonkt een terugkeer in Malmö, schrijven diverse Zweedse media. Toivonen verruilde diezelfde club in de winter van 2009 voor PSV, waar hij vijf jaar zou blijven. De 64-voudig Zweeds international kwam vervolgens uit voor Stade Rennes, Sunderland en Toulouse, voordat hij Down Under ging.

Update: De cirkel is rond voor Ola Toivonen: Malmö FF is officieel zijn nieuwe club. De 33-jarige aanvaller keert na elf jaar terug in Zweden, na avonturen bij PSV, Stade Rennes, Sunderland, Toulouse en Melbourne Victory. "Hoewel er veel is veranderd, ben nog dezelfde Ola die ten koste van alles wil winnen", laat hij weten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws