Rodríguez houdt PSV-deur open: 'Als PSV zich meldt, luister ik en beslis ik'

Rodríguez houdt PSV-deur open: 'Als PSV zich meldt, luister ik en beslis ik'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 16:58vr 05-06-2020 om 16:58

Ricardo Rodríguez zet de deur op een kier voor PSV. De Zwitserse linksback keert na zijn huurperiode in principe terug bij AC Milan, waar zijn contract nog één jaar doorloopt, maar sluit niet uit dat hij ook komend seizoen in Eindhoven te bewonderen is.

Rodríguez meldde zich in januari bij PSV, om zich in de kijker te spelen voor het EK: het toernooi is echter met één jaar verplaatst. Volgens het Eindhovens Dagblad is de Zwitser eigenlijk te duur voor PSV, maar staat hij open voor een langer verblijf én is hij bereid om een deel van zijn salaris in te leveren. "Ik wil graag spelen, dat is duidelijk. En ik sta overal voor open", houdt hij zich in gesprek met PSV TV op de vlakte. "Als PSV zich meldt, luister ik naar hun voorstel. En dan beslis ik daarover."

De 71-voudig international keert binnenkort terug naar Zwitserland en weet nog niet of hij zich daarna weer in Eindhoven meldt. Zijn PSV-tijd is hem echter goed bevallen. "Ik voel me hier op mijn gemak en ik heb fijne mensen leren kennen", aldus Rodríguez, die stelt dat een langer verblijf veel voordelen zou bieden. "Ik weet dat ik hier aan spelen toe zou kunnen komen en een belangrijke speler kan zijn voor het team. Ik breng veel eigenschappen mee waar het team behoefte aan kan hebben. Maar we hebben nog even de tijd", doelt hij op het nemen van een beslissing over zijn sportieve toekomst.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet PSV in financieel opzicht zijn nek uitsteken voor een speler als Rodríguez?

Ja
87%
Nee
13%
(787 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws