Concurrentie voor Bijlow bij Feyenoord: 'Ik ga de strijd aan met Justin'

Concurrentie voor Bijlow bij Feyenoord: 'Ik ga de strijd aan met Justin'

14-06-2020 09:49
70

Nick Marsman legt zich niet zomaar neer bij zijn rol als reservedoelman van Feyenoord. De 29-jarige sluitpost wil in Rotterdam de concurrentie aangaan met eerste keus Justin Bijlow.

"Het is vorig seizoen snel gegaan en ik heb een aantal wedstrijden kunnen spelen. Dat was heel mooi. Toen Kenneth Vermeer vertrok ben ik nog een plekje opgeschoven", vertelt Marsman aan RTV Rijnmond. "Uiteindelijk ben ik naar Feyenoord gekomen om de kans te krijgen om wedstrijden in De Kuip te spelen. Die kans heb ik gehad en dat smaakt naar meer. Ik ga altijd de strijd aan met Justin, dat weet hij ook."

"Justin heeft het heel goed gedaan", vervolgt de geboren Zwollenaar. "Dat heeft iedereen gezien. Maar het is aan mij om het hem zo moeilijk mogelijk te maken. Daar wordt hij denk ik ook beter van. We zijn goed bezig om het uiterste uit elkaar te halen."

Marsman kwam vorig jaar transfervrij over van FC Utrecht. Hij speelde door blessus van Vermeer en Bijlow vier wedstrijden voor Feyenoord: in de Eredivisie tegen PEC Zwolle (thuis, 1-0) en Vitesse (uit, 0-0) en in de Europa League tegen Rangers FC (thuis, 2-2) en FC Porto (uit, 3-2).