Twente heeft trainersstaf Jans compleet: 'Als je wordt gevraagd, twijfel je niet'

Twente heeft trainersstaf Jans compleet: 'Als je wordt gevraagd, twijfel je niet'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 12:06vr 03-07-2020 om 12:06

Laatste update: vrijdag 3 juli 2020 om 13:26vr 03-07-2020 om 13:26

FC Twente heeft de trainersstaf compleet. Na hoofdcoach Ron Jans en assistent Andries Ulderink gaat ook Ivar van Dinteren aan de slag in Enschede.

Van Dinteren (41) tekent een contract voor één seizoen. Hij was clubloos na zijn vertrek bij FC Cincinnati, waar hij al samenwerkte met Jans. "Wanneer je gevraagd wordt door FC Twente twijfel je niet en sluit je je daar graag bij aan", reageert Van Dinteren op de clubsite.

"Als trainer heb ik in de jeugd gewerkt, bij de amateurs, bij beloftenteams en was ik assistent-trainer in de eerste divisie. Deze overgang naar FC Twente zie ik als een mooie volgende stap. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en maandag weer op het veld te staan."

Technisch directeur Jan Streuer is blij met de komst van Van Dinteren. "Ivar is al jaren trainer en heeft afgelopen seizoen met Ron Jans samengewerkt bij FC Cincinnati. Nadat we eerder Andries Ulderink als assistent-trainer en Nick Segers als performance coach hebben vastgelegd maakt Van Dinteren de trainersstaf compleet. Een staf die complementair is aan elkaar."

Van Dinteren kwam als voetballer uit voor onder meer FC Groningen en PEC Zwolle. Na zijn carrière werkte hij als trainer bij het Amerikaanse Dayton Dutch Lions, PEC Zwolle, SDO Bussum en Jong Almere City FC.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws