'PSV rekent op Malen in aanloop naar nieuw seizoen: strijd met Lammers en Romero'

'PSV rekent op Malen in aanloop naar nieuw seizoen: strijd met Lammers en Romero'

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 14:54do 09-07-2020 om 14:54

PSV rekent op Donyell Malen wanneer de voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-seizoen gaat beginnen. Over anderhalve week staat de PSV-selectie weer op het trainingsveld met nieuwe trainer Roger Schmidt.

Twee weken na de start van de voorbereiding vertrekt de ploeg uit Eindhoven op trainingskamp. Ze rekenen daarbij op Donyell Malen, die in december vorig jaar zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord. Het Eindhovens Dagblad geeft aan dat een zomerse transfer voor Malen niet voor de hand ligt.

Malen hoopt via PSV weer de stap naar Oranje te kunnen maken. Mocht alles na zijn rentree goed verlopen is de PSV-spits een serieuze optie voor bondscoach Ronald Koeman tijdens het EK van volgende zomer.

Bij PSV moet Malen de concurrentiestrijd aangaan met Maxi Romero en Sam Lammers. Naar verwachting gaat Schmidt, net als bij zijn eerdere clubs, spelen met twee centrale aanvaller. Malen heeft in het verleden al laten zien ook op andere posities uitstekend uit de voeten te kunnen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws