Tegengas voor Advocaat: Aan mensen die meepraten heeft hij niks

Tegengas voor Advocaat: "Aan mensen die meepraten heeft hij niks"

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 15:59ma 13-07-2020 om 15:59

Laatste update: maandag 13 juli 2020 om 16:03ma 13-07-2020 om 16:03

Cor Pot is ook volgend seizoen assistent-trainer van Dick Advocaat bij Feyenoord en fungeert in de Kuip vooral als vertrouwenspersoon van de hoofdcoach. In gesprek met RTV Rijnmond vertelt Pot over zijn functie in Rotterdam.

"Het is niet zo'n heel ingewikkelde rol", nuanceert hij zijn aandeel bij Feyenoord. "Ik ben natuurlijk de vraagbaak voor Dick. Hij kan tegen mij aan ouwehoeren, zeg maar. We zeggen alles tegen elkaar, want we zijn al heel lang heel goed met elkaar bevriend. Dan heb je ook vertrouwen in elkaar."

Pot probeert het Advocaat af en toe ook moeilijk te maken. "Dick heeft er belang bij dat je tegengas geeft als het nodig is. Aan mensen die meepraten heeft hij niks", aldus de assistent-coach, die zich na een vakantie op Marbella opmaakt voor een nieuw seizoen met Feyenoord. Pot is vol vertrouwen. "Deze groep is heel gretig, er zit veel spirit in en er zijn veel onderlinge vriendschappen. Ik heb daar een heel goed gevoel over." Feyenoord begint op 27 juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws