VI: Feyenoord werkt niet mee aan Haps-transfer, oude bekende als stand-in

VI: Feyenoord werkt niet mee aan Haps-transfer, oude bekende als stand-in

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 17:18di 14-07-2020 om 17:18

Laatste update: dinsdag 14 juli 2020 om 17:19di 14-07-2020 om 17:19

De blessure van Tyrell Malacia zorgt ervoor dat Feyenoord op korte termijn op zoek is naar een nieuwe linksback. Dick Advocaat wil de positie dubbel bezet zien en zet alles op alles om een nieuwe back binnen te halen. Een transfer van Ridgeciano Haps is dan ook uitgesloten.

Dat stelt Voetbal International. Aangezien Malacia er waarschijnlijk tot aan de winterstop van het volgende seizoen uitligt, is het binnenhalen van een nieuwe linksback topprioriteit voor de Rotterdamse club. Feyenoord dacht in eerste instantie dat de heupblessure van Malacia met rust zou genezen, maar de linksback moest uiteindelijk toch geopereerd worden.

Dit heeft directe gevolgen voor Haps, die in de belangstelling staat van meerdere Europese (top)clubs. Feyenoord heeft de verdediger laten weten dat een transfer er aankomende zomer niet in zit nu Malacia lange tijd uit de roulatie is. Haps is komend seizoen de eerste keus op de linksback-postitie, terwijl Feyenoord deze zomer op zoek gaat naar een stand-in.

Verdonk
Calvin Verdonk zou volgens VI een optie kunnen zijn in De Kuip. Verdonk heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in het buitenland, maar men hoopt bij Feyenoord dat de verdediger beseft dat het in deze tijden lastig is om een nieuwe club te vinden. In Rotterdam zou hij zich in een half jaar fit kunnen trainen, waarna hij in januari een vervolgstap kan maken. Het contract van Verdonk liep na het afgelopen seizoen af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Feyenoord Verdonk terughalen als stand-in van Haps?

(2104 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws