'De Graafschap wil middenvelder met Eredivisie-ervaring transfervrij vastleggen'

'De Graafschap wil middenvelder met Eredivisie-ervaring transfervrij vastleggen'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 14:56wo 29-07-2020 om 14:56

De Graafschap hoopt middenvelder Rick Dekker aan de selectie te kunnen toevoegen. De 25-jarige middenvelder stond de afgelopen jaren onder contract bij PEC Zwolle, maar daar werd zijn contract in maart van dit jaar niet verlengd.

De Superboeren kunnen Dekker dus transfervrij halen en dat proces is volgens De Gelderlander ondertussen al in gang gezet. De club uit Doetinchem, die vorig seizoen als tweede eindigde in het afgebroken Keuken Kampioen Divisie-seizoen maar promotie misliep, is nog op zoek naar een basisspeler op het middenveld. Daarmee wil De Graafschap komend seizoen weer meespelen om de bovenste plaatsen.

De 25-jarige Dekker zou daarbij goed van pas komen. Met 91 wedstrijden in de Eredivisie voor PEC Zwolle heeft de kleine voetballer uit Lekkerkerk in ieder geval voldoende ervaring op het hoogste niveau. Voor 2014 speelde Dekker in de jeugdopleiding van Feyenoord. In maart kwam er na zes jaar een einde aan het dienstverband van de middenvelder in Zwolle. De Blauwvingers zegden toen zijn contract op.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws