Vidal bekritiseert Zidane: 'Hij heeft geweldige kwaliteiten en zou moeten spelen'

Vidal bekritiseert Zidane: 'Hij heeft geweldige kwaliteiten en zou moeten spelen'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 16:00wo 29-07-2020 om 16:00

Arturo Vidal begrijpt er niets van dat James Rodríguez afgelopen seizoen maar weinig kansen heeft gekregen bij Real Madrid. De Chileense middenvelder van FC Barcelona kent James nog uit hun gezamenlijke tijd bij Bayern München.

"James en ik zijn als broers, we hadden een geweldige vriendschap in München", vertelt Vidal in gesprek met Win Sports. "We praten nog steeds veel met elkaar, het is vervelend dat hij problemen heeft met de coach (Zinedine Zidane, red.). James heeft geweldige kwaliteiten, hij zou moeten spelen in dat team. Ik weet niet waarom ze hem geen kans hebben gegeven dit jaar."

Vidal heeft dan ook een goed advies over voor de trainer van De Koninklijke. "Ik hoop dat hij de beste beslissing maakt, zodat James weer gaat spelen. Ik denk dat mensen, voetballiefhebbers, ervan houden om naar kwalitatief goede spelers te kijken en James is er daar één van."

Toch lijkt de Colombiaan geen toekomst te hebben bij Real. Vidal hoopt dat James de juiste beslissing maakt over zijn toekomst. "Hij moet groeien, zoeken naar een toekomst. Hij moet een club vinden waar hij weer gaat spelen en van het voetbal gaat genieten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Zidane meer gebruik gaan maken van James?

(622 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws