Van Hanegem niet bang voor Kuipvrees Linssen: Irritante vervelende klerejongen

Van Hanegem niet bang voor Kuipvrees Linssen: "Irritante vervelende klerejongen"

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 21:58wo 29-07-2020 om 21:58

Laatste update: woensdag 29 juli 2020 om 22:02wo 29-07-2020 om 22:02

Feyenoord-icoon Willem van Hanegem is enthousiast over Bryan Linssen, die komend seizoen de gelederen in De Kuip gaat versterken. De 29-jarige aanvaller vertrok transfervrij bij Vitesse en verbond zich na langdurig onderhandelen aan de stadionclub.

De Kromme betitelt Linssen in gesprek met FOX Sports als een 'irritante vervelende klerejongen om tegen te spelen'. Bang voor de beruchte Kuipvrees is Van Hanegem dan ook niet. "Hij heeft zelf aangegeven dat hij het geweldig vindt om in De Kuip te spelen. Dus ga je me niet zeggen: daar raak je van ondersteboven. Dat is flauwekul." De 52-voudig Oranje-international weet dat Linssen zijn directe tegenstanders tot het uiterste drijft. "Dus dat is wel een goede aankoop. Hij heeft het gewoon."

Over de van Fortuna Sittard overgekomen Mark Diemers is De Kromme iets sceptischer. "Dat is een goede speler, maar dat is een middenvelder. Nu ben ik benieuwd: Feyenoord heeft een aantal goede middenvelders gekocht, maar wat is er ooit doorgekomen? Waarvan je dacht: godverdimme..."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaan Linssen en Diemers slagen in De Kuip?

(1176 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws