Haps ziet twee Feyenoorders als voorbeeld: 'Echt, de stukken vliegen er vanaf'

Haps ziet twee Feyenoorders als voorbeeld: 'Echt, de stukken vliegen er vanaf'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 22:08do 06-08-2020 om 22:08

Ridgeciano Haps gelooft dat alle ingrediënten aanwezig zijn bij Feyenoord om er een succesvol seizoen van te maken. De 27-jarige linksback ziet dat de Rotterdammers er een stuk beter voor staan dan een jaar geleden rond deze tijd.

"Ons probleem vorig seizoen was dat we met een half fitte spelersgroep aan de voorbereiding begonnen. Daarvan hebben we tot oktober last gehad, juist de fase waarin we veel punten verspeelden. Maar als je dan ziet hoe fit we nu zijn...", zegt Haps tegen Voetbal International.

"Ik pak er twee voorbeelden uit, Leroy Fer en Luciano Narsingh", vervolgt de oud-speler van AZ. "Vorig jaar omstreeks deze tijd waren ze allesbehalve fit, nadat ze een jaar nauwelijks hadden gespeeld bij Swansea City. Maar nu… Echt, de stukken vliegen eraf, hoor. En dat is bij iedereen zo."

Haps denkt dat Feyenoord de titelstrijd aankan. "Het geraamte van de ploeg is intact gebleven en daarmee hebben we het vorig jaar goed gedaan, zijn we Ajax en AZ dicht genaderd. Waarom zou dat nu niet wéér kunnen? Ik vind dat Feyenoord zich prima heeft versterkt met Bryan Linssen en Mark Diemers. Als we uiteindelijk in de breedte ook weer op sterkte zijn, geloof ik echt dat we verder kunnen gaan met waarmee we vorig seizoen bezig waren: wedstrijden winnen."

"We zijn veel fitter, de groep is nagenoeg hetzelfde, aangevuld met kwaliteit en de sfeer is uitstekend", somt Haps op. "Alle ingrediënten voor een succesvol seizoen zijn aanwezig. Het is aan ons het waar te maken en ik geloof dat wij dat gaan doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Feyenoord doet mee om de titel

(3237 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws