Wederom positieve test in ADO-selectie: twee uur durend duel in Almere gaat door

Wederom positieve test in ADO-selectie: twee uur durend duel in Almere gaat door

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 16:11za 08-08-2020 om 16:11

ADO Den Haag is opnieuw getroffen door het coronavirus, maakt de eredivisionist zaterdagmiddag bekend via een statement. Het geplande oefenduel met Almere City kan echter doorgang vinden.

Eind juli meldde ADO dat één speler en één kantoormedewerker een positieve test hadden afgelegd en in quarantaine waren gegaan. Na een volgende testronde is er wederom een positieve test afgelegd bij één van de spelers. Degene in kwestie – ADO laat vanwege privacyredenen in het midden om wie het gaat – is in thuisquarantaine geplaatst en zal voorlopig geen contact hebben met zijn collega's.

De nummer 17 van het vorige Eredivisie-seizoen zal echter 'gewoon' aftrappen om 17.00. Na overleg met tegenstander Almere City en de KNVB is besloten om het treffen door te laten gaan. Het treffen in Almere heeft een aparte opzet en duurt in totaal 120 minuten: de eerste en tweede helft bestaan allebei uit 45 minuten spel, een kwartier rust en nog eens vijftien minuten spel. Alle spelers kunnen hierdoor minstens één uur in actie komen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws