In de voetsporen van Armenteros, Dessers en Dalmau: 'Ik ben hier met een reden'

In de voetsporen van Armenteros, Dessers en Dalmau: 'Ik ben hier met een reden'

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 10:53vr 14-08-2020 om 10:53

Laatste update: vrijdag 14 augustus 2020 om 10:57vr 14-08-2020 om 10:57

Sinan Bakis moet volgend seizoen Cyriel Dessers doen vergeten bij Heracles Almelo. De spits zag vorig seizoen al dat Dessers furore maakte in Almelo, maar had niet verwacht dat hij een jaar later de opvolger zou worden van de Belg.

Cyriel Dessers, Wout Weghorst, Adrián Dalmau. Zomaar wat namen van spitsen die furore maakten bij Heracles. Bakis hoopt hetzelfde te bereiken in Almelo. "Daarom ben ik hier", geeft de spits aan in gesprek met TC/Tubantia. Hij krijgt de zware taak om Dessers op te volgen op Erve Asito. "Klopt, maar die druk is goed voor me. Ik ben hier met een reden. Door de manier van spelen komt een spits bij Heracles goed uit de verf, heb ik begrepen."

Bakis speelde de afgelopen twee seizoenen 52 wedstrijden voor Admira Wacker, waarin hij in totaal zestien keer het net wist te vinden. Twaalf van die doelpunten maakte hij vorig seizoen. "De competitie daar wordt steeds beter", vertelt Bakis over het spel in Oostenrijk. De spits zocht echter naar een nieuwe uitdaging, als een opstapje naar een grotere club. "Dat kan bij Heracles, kijk maar naar al mijn voorgangers", sluit Bakis af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws