Promes-interesse 'vooral truc van zaakwaarnemers': Misschien gaat dat nog spelen

Promes-interesse 'vooral truc van zaakwaarnemers': "Misschien gaat dat nog spelen"

18-08-2020 11:48
39

De vermeende interesse van Arsenal in Quincy Promes lijkt vooralsnog een spel van zaakwaarnemers. Dat zegt Ajax-watcher van De Telegraaf Mike Verweij.

Volgens Verweij is het vooralsnog rustig op de transfermarkt voor Ajax. "Voorlopig wordt er niet zo hard getrokken aan Onana, Van de Beek en Tagliafico. Het is relatief rustig", zegt Verweij bij Telegraaf TV. "Ik heb het gerucht over Promes en Arsenal ook gelezen. In Londen wordt gezegd dat het vooral een truc van zijn zaakwaarnemers in om hem goed in de markt te zetten. Misschien dat het wel gaat spelen, maar op dit moment is dat niet concreet."

Mogelijk dat Promes er in de persoon van Luis Suárez nog een concurrent bij krijgt in de aanval van Ajax. Verweij, die maandag onthulde dat er informele contacten zijn tussen Ajax, Suárez en FC Barcelona, denkt dat er nog wel ruimte is in de voorhoede voor de Uruguayaan. "Ajax heeft heel veel aanvallers, maar in de spits is het toch niet zo dichtbezaaid als op de buitenkanten. Traoré brengt nog niet wat er van een Ajax-spits wordt verwacht. Huntelaar is weer een stuk ouder dan Suárez. Dus in de spits liggen wel kansen", aldus Verweij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s