NAC heeft gewenste middenvelder binnen: 'Ik heb Steijn heel hoog zitten'

NAC heeft gewenste middenvelder binnen: 'Ik heb Steijn heel hoog zitten'

19-08-2020 19:05
25

NAC Breda heeft zich versterkt met Dion Malone. De middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen in het Rat Verlegh Stadion. Malone was transfervrij na zijn vertrek bij ADO Den Haag.

Malone neemt donderdag voor het eerst deel aan de groepstraining van NAC. "We halen met Dion heel veel ervaring in huis. Hij is een multifunctionele speler met heel veel power in zijn spel", is NAC-trainer Maurice Steijn tevreden. "In 2012 heb ik Dion weggehaald bij Almere City FC en liet hem debuteren in de Eredivisie. Nu komt hij NAC versterken en daar ben ik erg blij mee."

De middenvelder zelf is ook tevreden met de stap naar Breda. "NAC is een prachtige club, dat is een ding dat zeker is. Daarnaast heb ik natuurlijk een verleden met Steijn en ik heb hem heel hoog zitten. Ik had meerdere opties, waaronder NAC. Voor mij is nu een goed moment om een besluit te nemen. De optie NAC is nu werkelijkheid."

Malone weigerde in eerste instantie een beslissing te nemen over zijn toekomst. NAC bleef geduldig en heeft de handtekening van de 31-jarige middenvelder nu alsnog binnen.