'Messi gaat eerder naar Paris Saint-Germain dan Neymar naar Barcelona'

'Messi gaat eerder naar Paris Saint-Germain dan Neymar naar Barcelona'

21-08-2020 11:55
48

Het hangt ieder jaar in de lucht: een mogelijke terugkeer van Neymar naar FC Barcelona. Maar volgens de zaakwaarnemer van de Braziliaanse superster is de kans daarop nul, nu hij dolgelukkig is bij Paris Saint-Germain.

"Neymar is blij en ik denk dat hij nog zeker twee jaar in Parijs gaat blijven", zegt Wagner Ribeiro tegen Veja. "Het is vandaag de dag realistischer dat Messi naar PSG gaat dan Neymar naar Barcelona." Ribero vindt dat zijn superster Messi inmiddels is voorbijgestreefd. "Hij is superieur aan Messi en Cristiano Ronaldo, technisch en fysiek. De Champions League-finale tussen Neymar, Kylian Mbappé en Robert Lewandowski zal uitwijzen wie de beste van de wereld is."

Ribero erkent dat Neymar niet altijd gelukkig is geweest in Frankrijk. "Er was een tijd dat hij verdrietig was vanwege blessures. Hij wilde weg, terug naar Barcelona of naar Real Madrid. Maar nu niet meer. Je ziet hoe gelukkig hij is. En ik kan dat goed begrijpen. Je woont in een fantastische stad, in een prachtig huis, met geweldig eten en zijn familie in de buurt. Je speelt voor een van de beste clubs, die je alles geeft wat je wil. Waarom zou hij bij PSG weg willen?"